Om oss

Fungerar sedan 2008


I 2008 är Delifeng Technology Co. Limited en professionell tillverkare av actionkameror, övervakningskameror, spionkameror och smart a dörrvakter.Efter år av utveckling blir vi ett företag med 1,500-kvadratmeter tillverkningsområde och mer än 110-arbetare, över 30 R & D och maskinpersonal.Vår årliga produktionskapacitet är alltså över en miljon bitar.
I början började vi med digitalkamera, engångskamera och spionkamera, bara tillhandahåller produkterna till inhemska handelsföretag, vår internationella försäljningsavdelning inrättades i 2015.I 2017 började Delifeng förenkla produktlinjen och specialisera sig på idrottselektronik och intelligent elektronik.


Kvalitetskontroll och OEM/ODM-tjänst


Vi är ett högteknologiskt företag som fokuserar på produktion och forskning. & D. Varje år investerar vi 30% av vår årliga vinst i vår avdelning för kvalitetskontroll och erbjuder arbetstagarna välfärd för att garantera vår produktkvalitet och skapa stabilitet.Vi tror alltid att bara låta våra arbetstagare känna sig lyckliga, de kan producera produkten försiktigt.Vi har professionella QC-team som testar produkten en efter en innan vi skickar ut den, under tiden, för att passa Europa, den amerikanska marknaden, tillämpar vi CE, FCC, RoHS och UL-certifiering.Vi tillhandahåller inte bara OEM-tjänster, utan också ODM genom att integrera alla resurser från våra leverantörer.


Få förmåner från vår fördel


Vi är inte bara en tillverkare för vår kund, mer än tio år och mer än 35.39; erfarenhet av kameraprodukter, vi har god kunskap om sportkamera, streckkamera och_;39;utveckling och marknad, s å att kunderna kan inse sitt varumärkesvärde och få mer användbar produktinformation från vår plattform.Vi välkomnar kunderna till en affärsresa till vårt företag.
Kontakta oss idag för att börja anskaffa.


Förfrågan

Förfrågan